Første gang i Eliteserien

Etter 6 år i 1.divisjon tar Fana Håndball steget opp i Eliteserien neste sesong. 

Litt historie

Sesongen 2017/2018 var preget av  tette kamper, noen ikke fullt så tette kamper , noen særdeles spennende kamper og noen ikke fullt så spennendes kamper.

Opprykkskampen mot byrival TIF Viking var resultat messig ikke den mest spennende kampen, men det var kampen med desidert mest publikum i hallen. Over 500 stykker er mye i Slåtthaughallen, som har sitteplasser til litt over 250 stykker.

Siste seriekamp i 1.divisjon, mot Skrim Kongsberg ble en ren seriefinale. Begge lagene var allerede klare  for opprykk, og vinneren vant også  1.divisjon 2017/2018. Og det ble en til tider «unødvendig spennende» kamp. Her stod det 13-13 til pause, men hjemmelaget dro i land seieren til slutt. Med minst mulig margin, 27-26.

Neste sesong blir seriestarten ekstra spennende da vi møter Skrim Kongsberg på bortebane. Tar det som en selfølge at de ønsker revanjse fra taper i Slåtthaughallen. Den kampen går 09 september.

Etter x-antall år i Slåtthaughallen starter Fana sesongen i ny hall, Fana Arena. Den ligger vegg i vegg med Slåtthaughallen. Første hjemmekamp  blir mot Molde lørdag 22 september kl 17:00.