«Omvisning og opplæring i Fana Arena, har du anledning og vere med?»

Er du gal, selvfølgelig vil jeg vere med på det.

Endelig skal vi få komme inn i Fana Arena, vår nye storstue. Alt er ikke helt klart ennå, men det er ikke langt igjen til hallen er åpen for både trening og kamp. Eller som entreprenøren sa : «Det ser litt rotete ut, men vi er kommet lenger enn det faktisk ser ut som».

Fana Håndball har rundt 65 lag, der de yngste er fødd i 2011 (2017/2018 sesongen) og de eldste breddespillerene er fødd i 2002. I tillegg har vi  lag i 2, 5 og 6 divisjon og så må vi  ikke å glemme elitelaget vårt.

Vi har til nå hatt Slåtthaughallen som hjemmebane samtidig som vi har gått og ønsket oss ny arena. I november 2016 ble det kjent at nå var alt på plass for å bygge ny hall «vegg i vegg» med Slåtthaughallen. Gjett om det var gode nyheter! Vi gleder oss til vi får samlet «både stort og smått» under samme tak. Til nå har mange av de yngste lagene måttet trene i gymsaler rundt omkring. Målet er at alle skal inn i Fana Arena.

Mange synes nok byggingen av hallen har pågått både lenge og vel, men nå begynner vi heldigvis å se slutten på byggeperioden.  Mandag var en gjeng fra håndballgruppen i Fana Arena for å få både omvisning og opplæring.

«Opplæring» – tenker du. «Hva i all verden skal vi lære, vi som skal bruke hallen»? Det viste seg å vere både det ene og det andre – hvordan hindrer vi at klåfingrete og nysgjerrige ungdommer slår av lyset i hallen under kamp, hvordan hindrer vi at barna bruker skilleveggen i hallen som både ballfanger og huske, hvordan hindrer vi at publikum kommer i klem under tribunene, hvordan hindrer vi at publikum ramler ned fra tribunene etc etc. Listen var lengre enn det undertegnede hadde forstillt seg.

Til alle dere som opp gjennom årene har hatt kjøkkentjeneste i Slåtthaughallen – det er en drøm å komme inn på kjøkkenet i Fana Arena. Her er det ett «salgs-kjøkken» og ett «arbeids-kjøkken». Og har du kjøkkentjeneste kan du likevel følge med på det som foregår ute på håndballbanen.  For her er det vindu fra både kjøkkenet og kafeteriaområde direkte inn i hallen.

Her er både styrkerom og «dansesal», møterom og VIP-rom.

 

     

Nedtellingen er i gang til sesongstart i ny hall.