Fana’s oppkjøringsplan mot eliteserien er klar

Slik forbereder vi oss til neste sesong

Alle jentene tar nå en velfortjent ferie fram til 30 juli. Det vil si, neste alle. Andrea og Sofie skal først en liten tur til Ungarn og spille Junior VM.

30 juli er det endelig klart for første økt i Fana Arena. Her blir det både håndballøkter, fysiske økter og tester. Og sikkert litt nysgjerrige runder rundt i den nye hjemmearenaen vår for å sjekke ut fasilitetene.

Hele første uken kjører vi på med doble treningsøkter, så det nytter ikke å komme fra ferie uten å ha gjennomført både det ene og det andre treningsopplegget. Første treningsuke blir avsluttet med et opphold på Fana Hytten. Her kjøres det på med trening, konkurranser og – det viktigste, nemlig lagbygging.

(foto hentet fra Fana Hytten’s Facbook side)

Denne helgen blir også oppladning til sommerens Fana Elite Håndballskole/Håndballcamp. Den pågår i tidsrommet 06. til 10.august. Det betyr håndball «hele døgnet» for Fana jentene. Treningsøkt, håndballskole, håndballcamp, treningsøkt, restitusjon, og så på ’an igjen dagen etterpå. Forresten, det er fremdeles noen plasser igjen på håndballskolen/håndballcampen.

I år som i fjor kjører vi på med Lerøy Elite Cup. Her er vi arrangører sammen med Tertnes Elite. De andre deltagerne er Molde og 1.divisjonslaget TIF Viking. Turneringen går i Fana Arena 17-19 august. Molde kommer til Bergen, og Fana allerede 15 august for å trene sammen med oss i forkant av turneringen.  Mer informasjon om turneringen kommer plutselig.

Siste innspurt før vi debuterer i Eliteserien borte mot Skrim Kongsberg 09.september, tar vi på Alfas del Pi i Spania. Her blir det en uke med masse trening, og nok restitusjon, til at vi er klare til å møte Fyllingen til NM kamp i Framohallen 30 august.

Vi gleder oss til sesongstart og håper å se riktig mange av dere i Fana Arena sesongen 2018/2019.