Hjem fra VM med sølvmedalje og tre sting

Måtte sy etter sammenstøt med kommende Byåsen spiller

Som observant håndballpublikummer fikk du sikkert med deg at det i finalen mellom Norge og Ungarn i Junior VM var en kollisjon  mellom en norsk og en ungarsk spiller. Begge to måtte ut for behandling.

Var du ekstra observant fikk du også med deg at den norske spilleren var Fana Elite sin Andrea Solstad.  Hun kom inn igjen med en solid plasterlapp på haken.

 

Den ungarske spilleren Rita Lakatos som kolliderte med Andrea, skal forøvrig spille i Byåsen neste seseong.  Vi får håpe det ikke blir flere slike sammenstøt i løpet av sesongen.

I følge Aftenposten.no måtte begge spillerne til sykehus etter sammenstøtet. Lakatos angrep og det ble en kollisjon. Solstad måtte sy under haken og få stivkrampesprøyte. Det var en ordentlig krasj med mye blod. Det så ikke noe godt ut, sier Norges juniorlandslagstrener Geir Oustorp. Rapporten jeg har fått er at to tenner er knekt, og den ene tannen må opereres inn. Hun ligger fortsatt på sykehus for en operasjon.Det forteller Byåsen-trener Roger Kvannli om nyervervelsen Rita Lakatos.

Begge foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no