Seks dager, tre kamper, to motstandere

To seire og ett tap

Fasiten etter seks dager, to motstandere og tre (trenings) kamper er 2-1 i kampresultat for Fana. To seierer over Viking og et tap for Tertnes.

I kveldens kamp kom Fana jentene best i gang, og gikk raskt opp i ledelsen. Og ledet en periode med både tre og fire mål. Viking slo tilbake samtidig som Fana sine spillere tok det noe med ro, og brått ledet gjestene med to, 10-8. Jentene i rødt, som for øvrig har hatt håndballskole for den yngre garde hele uken, tok seg sammen og gikk til pause med en relativt komfortabel 16-10 ledelse.

Andre omgang fortsatte som den første. Med fart, litt «små krangling», et par utvisninger, stangskudd, strafferedninger og alt som følger med i et nabo-oppgjør. Det betyr ingen ting om det er treningskamp – kamp er kamp. Mot slutten av kampen knappet Viking igjen inn på Fana sitt forsprang, men etter 2 x 30 minutter stod det 28-24 til de rødkledde Fana jentene.

De to lagene møtes igjen neste helg i Lerøy Elitecup i Fana Arena.