Hvem har mest muskler, Sola eller TIF Viking ?

Camilla Herrem med 4 fulltreffere før det var gått 10 minutter av kampen

Hvem har mest muskler på Lerøy Elitecups siste dag? Blir det Sola eller blir det Viking? Begge lag står så langt uten seier i turneringen og vil nok gjerne ha med seg to poeng.

Sola stiller med Camilla Herrem fra start. Men det er Line Ellertsen som åpner med scoring for Sola, 1-0. Viking svarer og det står 1-1, før Sola øker til 2-1. Flere tekniske feil fra Viking, og 3-1 til Sola. Viking reduserte til 3-2 før Sola la på til 4-2.

Flotte redninger på begge sider, tøffe tak i Sola forsvaret, 7-meter til Viking, scoring av Linn Gosse og 3-3. Men så satte Camilla Herrem satte inn sitt første mål for dagen  og det stod 4-3 til Sola,  en rask utligning fra Viking sin side gav 4-4.

Camilla Herrem hos Sola viser at hun fremdeles kan, og trikker inn  5-4, Sola øker nok en gang før Camilla setter sin tredje for dagen. Imponerende tempo og ferdigheter med tanke på at det bare er 6 uker siden hun fikk barn. Og Sola ledet 7-4 etter 8 minutter.

Viking rakk å redusere til 7-5 før Camilla igjen scorte, 8-5. Nok en kontring fra Camilla, 9-5. Etter den valgte hun benken 😊. Og nå gikk det fort her, først 10-5 så 11-5 til Sola

Viking sliter i angrep med en del tekniske feil, men greier til slutt å redusere til 11-6. Et hurtig spillende Sola legger på til 12-6. Og Viking-benken velger time-out etter drøye 14 minutter.

Nok en kontring fra Sola, som øker til 13-6.  Viking gir seg ikke og kjemper seg til nok en straffe som Sola sin målvakt redder på mesterlig vis. Sola spiller på små områder i angrep, Viking må ty til ulovligheter, straffe og scoring, 14-6 til Sola etter 16 minutter.

Nytt angrep, ny straffe og nytt mål – til Viking, redusering til 7-14. Kontring Sola, flott retur løp fra Viking, ny sjanse Viking og ny redusering 8-14.

8 minutter før pause fikk Viking nok en straffe og reduserte til 9-14, mens Sola fikk en spiller utvist. Tøffe tak fra forsvaret til Viking, og klar beskjed fra dommeren, to minutter på benken. Sola økte til 15-9 med 5 minutter igjen til pause.

Viking med flott innspill til strek, ulovligheter i Sola forsvaret, straffe og redning – men også nok en utvisning til Sola. Det betyr ikke at de ikke scorer, 15-9 til Sola to minutter før pause. Nok en scoring og 16-9 og så 17-9, deretter 18-9 og pause.

Viking starter med å få 7-meter, denne gangen blir det mål og redusering til 10-19. I iveren hadde Viking en spiller for mye på banen = 2 minutter på benken. For å fremdeles ha 6 spillere i angrep tar de ut målvakt, som gir Sola sin målvakt anledning til å score. Som tenkt så gjordt – og dermed 19-10 til Sola. Økning til 20-10, 21-10, 22-10, 22-11 og utvisning på Sola, 22-12, 23-12, 24-12, 24-13, 24-14 og 10 spilte minutter av omgangen.

Sjanse og gjennombrudd Viking, flott redning Sola, flott redning Viking, flott redning Sola – og sånn gikk nå kampen 😊

Men så, straffe til Viking, denne gang med scoring, og redusering til 24-15 og time-out Sola. Begge lag scorer og ved halvspillt omgang stod det 25-16 til Sola. Straffene kommer tett i denne kampen, nå straffe til Sola som øker sin ledelse til 26-16. Før Viking på nytt reduserer til 26-17. En flott kontring fra Sola sin side øker ledelsen til 27-17, deretter til 28-17.

Rødt kort til Viking etter en lite fin takling av en Sola spiller i fart. Ny scoring til gjestene fra litt lenger sør i landet, 29-17. Teknisk feil hos Viking blir utnyttet til ny kontring hos Sola og deres scoring nr 30, og de følger raskt opp med scoring nr 31. Og stillingen 10 minutter før full tid er 32-17.

Viking jentene har ikke gitt helt opp, og reduserer til 18-32 og så 19-32. Og Sola-benken velger time-out med 7 ½ minutt igjen på klokken. Viking jentene fortsetter med tålmodig prøving men sliter med for mange tekniske feil. Som Sola utnytter, og scorer mål nr 33 etter samarbeid mellom kant og strek.

5 minutter igjen og ny 7-meter til Viking, nytt mål og redusering til 20-33, som raskt blir til 34-20 før Viking reduserer nok en gang til 21-34. Etter litt tråkling i Viking forsvaret setter Sola inn 35-21 og det er to minutter igjen å spille. Sola satte punktum for kampen med sin scoring nr 35.

Og med seier 35-21 til Sola er Lerøy Elitecup over for disse to lagene.