Direkte fra treningsleir til storseier

Jentene tok seg lett videre til 3.runde i NM

Omtrent direkte fra Spania til Framohallen og NM kamp mot Fyllingen.  Det ble tidlig klart at Fana jentene har brukt Spania oppholdet godt. Her var det høyt tempo fra start.

Etter 3 spilte minutter stod det 4-0 til Fana og Fyllingen tok kampens første time-out. 2.divisjonslaget fra Fyllingsdalen brukte time-outen godt og satte inn sitt første mål like etter. Hjemmelaget var en periode bare tre mål bak (9-11) men kom aldri nærmere enn de tre målene. Lagene gikk til pause på stillingen 21-12 til jentene våre.  En ledelse som fort hadde vært større uten en veldig god Benedikte Kalstad Hernes i Fyllingen målet.

Andre omgang startet som den første, stort tempo, raske angrep og flere flotte mål. Jentene vartet også opp med en nydelig flyver iscenesatt at Emilie og Andrea.

Kampen fortsatte i samme sporet, med kontringer, fart, skudd, varierte skudd, et og annet gjennombrudd og scoringer i massevis. Det var aldri tvil om hvor seieren ville ende, spørsmålet var bare hvor stor den ville bli.

Kampen endte med seier 46-24 til Fana. Emilie ble toppscorer med 12 fulltreffere mens Andrea ble kåret til Fanas beste spiller.