Sofie ble vår beste i kveld

Var det erfaringen som vant?

«Det er klart for kamp, Fana spiller i rødt mot venstre» ble det sagt på HandballTV.Com. Og reporteren var ikke før ferdig å snakke før Celine satte inn kampens første mål. Og vi ledet 1-0.

Hjemmelaget ville ikke vere noe dårligere og svarte umiddelbart med scoring. Det stod 1-1 før det var gått ett minutt av kampen.

Det var to unge lag som møttes i kveld i Oppsal Arena. Fana bare med noen få nysigneringer, mens Oppsal kun har  5 stykker igjen fra fjorårs sesongen (ref handballTV.com)

Vi gikk opp i 2-1 etter et flott gjennomspill og scoring fra Sofie. Hun satte også mål nr 3. Dette kom etter nydelig innspill fra Celine til Sofie som løp inn langs streken.

Utespiller Sofie scoret i den ene enden, mens målvakt Sofie gjorde dobbeltredninger i andre enden av banen. Tross iherdig innsats reduserte Oppsal til 2-3. Og slik gikk nå kampen framover.

Jentene fortsatte scorings rekken og ledet hele omgangen, mye takket vere en veldig god Sofie i mål.  Hver gang Oppsal nærmet seg , tok jentene seg sammen og stakk fra igjen. Før Oppsal igjen knappet inn på ledelsen.

Lagene gikk til pause på stillingen 15-14 til Fana jentene.

Andre omgang åpnet med teknisk feil hos Oppsal og påfølgende straffe til oss. Vår  straffeskytter Christine Karlsen Alver, også kjent som  Kizza,  satte inn 16-14 til Fana.

Kampen var i perioder preget av mange tekniske feil hos begge lag. Flere utvisninger og straffekast.  Med 7 minutter igjen å spille stod det 25-25 i målprotokollen. Begge lag ville vinne, og begge lag virket til tider litt små nervøse. Hvem ville holde hele veien inn?

På stillingen 27-27 og drøyt ett minutt igjen å spille tok Oppsal time-out. Denne ble brukt godt og hjemmelaget gikk opp i ledelsen med 28-27 og satte inn 29-27 like før full tid.

Fana ledet kampen helt til det var igjen 7 minutter, da gikk Oppsal opp i ledelsen for første gang. Og kanskje det var mer erfaring fra eliteseriespill som gjorde at de til slutt trakk det lengste strået i kveld?

Målvakt Sofie  ble kåret til vår beste spiller, mens Janne Håvelsrud Eklo ble kåret til Oppsals beste spiller i kveld. Hun var også Oppsals toppscorer med 9 fulltreffere. Hos oss var Kizza den som scoret flest mål i kveld. Også hun med 9 mål.