Første eliteseriepoeng i boks

Poengdelingen som føltes som seier

To lag på jakt etter sine første poeng i kveldens kamp. To lag som fulgte hverandre som skygger hele første omgang, og vekslet på å lede. Skudd, redninger, mål og tekniske feil – og Byåsen ledet med to både etter halvspilt omgang og til pause. Pauseresultatet var for øvrig 14-12

Byåsen fikk en god start på andre omgang og scorte to raske og ledet 16-12 før Fana fikk redusert til 13-16. Og det var gått knappe fire minutter av omgangen. Gjennombrudd, straffe, scoring og redusering til 14-16, økning til 17-14, redning, kontring, mål, 18-14, utrulling til kant – og ny redusering 18-15. Det bølget frem og tilbake med scoringer i begge ender, og med hjemmelaget i førersetet. Etter ti minutter av omgangen ledet Byåsen kampen om poengene 20-15.

Byåsen sin målvakt vartet opp med den ene redningen før og den andre etter, og hjemmelaget ledet 23-19 da klokken passerte 20 spilte minutter av siste omgang. 4 ½ minutt senere er stillingen 23-21 og Byåsen benken velger å ta timeout.

1 straffe og to straffer til Fana og ett Byåsen mål innimellom og det stod 24-23 med to minutter igjen. Byåsen fikk en to-minutter på grunn av fotfeil, Fana utlignet til 24-24 med 30 sekunder igjen av kampen. Byåsen velger timeout, og alle holder pusten 😊, men kampen ender med poengdeling.