Den store klistervaskedagen

50 spillere, 4 timer og et ukjent antall liter vann

Håndballklister gir et meget godt grep om ballen. Enkel å påføre og fjerne.

Sånn står det står iallefall i reklamen, og det er vel delvis sant. Enkel og påføre, men langt ifra enkel å fjerne.

Etter knappe to måneder i egen hall var det på tide med en real klistervaskedugnad. Som tenkt så gjordt, «invitasjon» ble sent ut til alle «klisterlagene», utstyr kjøpt inn, erfaringsoverføring gitt, tidspunkt fastsatt og hallen booket.

Vi var nok en tanke spente på hvordan dette ville gå, ville det komme spillere eller ville vi bli «sittende i klisteret» ? Men vi bekymret oss unødig, spillere fra elitelaget, 2.divisjon damer, både dame og herre 5.divisjon, damer 6.divisjon, jenter 17-20, jenter 16 og jenter 15 stilte (nesten) mannsterke opp.

Utdeling av hansker og briller, kluter, skraper, koster og mopper gikk unna og instruksjoner ble gitt. En gjeng gikk igang med garderobene, andre tok målstengene mens det store flertallet gikk løs på gulvet.

   

Det skures og skrapes nærmest meter for meter, resultatene kommer og sakte men sikkert forsvinner klisteret.  Og vi sier oss fornøyd –  for denne gang.