Endelig er eliteserien igang igjen

Og topplagene står i kø

Sist det var hjemmekamp for Fana sine elitejenter var da Vipers Kristiansand var på besøk i Fana Arena 14 november i 2018. Etter det har det vært mesterskapspause, juleferie og NM-finaler.

På den bergenske hjemmebanen har det også skjedd ett og annet for jentene våre.20 desember delte Bergen Kommune ut idrettsstipend, og her fikk både Sofie og Andrea hver sitt utviklingsstipend (og Fana IL ble kåret til årets idrettslag 😊). I romjulen kåret BA Hordalands 50 største idrettstalenter i 2018. Også her var Sofie og Andrea på listen 😊 😊. Masse gratulasjoner til begge to.

Men tilbake til håndballbanen og den jobben som ligger foran jentene når vi nå går inn i siste halvdel av sesongen.

Onsdag 09 januar kl 18:00 er det avkast for første hjemmekamp i 2019. På motsatt halvdel denne kvelden står Larvik HK. Et lag som de siste årene har vært Norges ubestridte ener på kvinnesiden av norsk håndball. Dette er i ferd med å endre seg, Vipers ble norgesmester 29.desember og Larvik ligger pr i dag på tredje plass i serien.

Og siden Vipers har slått både Larvik og Fana denne sesongen (de slo Larvik med flere mål enn de slo oss 😊) er det ingen grunn til å sitte hjemme denne onsdagen. Finn veien til Fana Arena og hjelp jentene til flere poeng.

Biletter finner du her

Kampen sendes også via Amedia