Fana møter Larvik i årets første hjemmekamp for elitejentene

Vi satser på full hall så du kommer vel?

Fana er i sin første sesong i eliteserien, mens Larvik har vært i øverste divisjon siden 1992. De aller fleste årene på toppen av tabellen. Fra sesongen 1999/2000 og til og med sesongen 2016/2017 ble Larvik seriemestere. I tillegg har de blitt både Norgesmestere og Sluttspillmestere et utall av ganger. Larvik er også eneste norske laget som har vunnet Champions League.

Det er med andre ord en (tidligere?) stormakt som møter Fana i Fana Arena onsdag 09.januar. Utover at begge lag står med 8 kamper så langt i Eliteserien 2018/2019 har de to klubbene enda en «fellesnevner», nemlig Emilie Christensen.

Emilie kommer opprinnelig fra Os og spilte i Fana til hun som 20-åring gikk til Glassverket i 2013. Derifra gikk turen videre til Larvik, landslaget og VM-spill. Emilie har også et VM-sølv fra 2010 med juniorlandslaget.

Vi nevner sånn i forbifarten at «hele» familien til Emilie Christensen er i Fana Håndball sin arrangementsgruppe. Det betyr at når Fana spiller hjemmekamper finner du far Lars i rigge gjengen og på VIP-rommet, mor Signe i kiosken og bror Erik André som kommentator for Håndball TV sendingene.

Fana sine jenter er i alle fall klare for kamp, nesten skadefrie alle sammen. Det er kun få billetter igjen, og husk at sist Larvik var i Bergen (kamp mot Tertnes før jul) reiste de hjem uten poeng.

Kom i hallen, se kampen og støtt jentene på veien mot to nye poeng.

Om du ikke har anledning til å se kampen, finner du sendingen her