Publikumsrekord, tribunetrøbbel og rå stemning

Rene kinderegget med andre ord

Alle foto: John Vint

Det sluttet heldigvis bedre enn det startet….

«Den blå tribunen går ikke ut, den er helt død ». Det er like før panikken brer seg, det er mindre enn tre timer til kampstart, noe litt mindre tid til gjestene fra Larvik ankommer. For ikke å snakke om publikum – og i TicketCo er det helt tomt for billetter 😊. Her trengs det gjennomgang i «hvor finner vi sikringene, for ikke å snakke om de riktige sikringene».

Som tenkt så gjordt. Hjalp det, nei. Ingen feil funnet.  Stressfaktoren var økende, men så var det et lyst hode med noe fartstid bak tribunen. «Har dere sjekket kabelen?», «hvilken kabel?», strømkabelen under tribunen vel». Dermed var det flere som lærte noe nytt og vipps, så var tribunene på vei ut og alle pulser dalte ned i skjul 😊.

Og der holdt pulsen seg til kampen var gode 12 minutter gammel. Da gikk hjemmelaget opp i ledelsen 5-4, som ble til 5-5 drøyt ett minutt senere. Men de neste ti minuttene var helt og fullt Fana jentene sine. Anført av en strålende Sofie i målet gjorde jentene jobben sin og vel så det. Resten av omgangen fikk Larvik kun to baller inn bak Sofie. I tillegg var Synna inne og reddet en straffe 😊 Har vi gode målvakter eller har vi ikke gode målvakter? Vi gikk til pause med det BA kaller en «sensasjonell» ledelse til Fana, 13-7.

Andre omgang startet ikke helt i vår favør, og Larvik kom helt opp i ryggen på oss. Og der Fanajentene ledet med 5 mål etter 20 minutter i første omgang, utlignet Larvik til 16-16 knappe 20 minutter ut i andre omgang.

Men Fana jentene var sterkest, holdt ut og holdt avstanden til ett av de beste lagene i Norge. Da sluttsignalet gikk stod det 20-19 på tavlen, og Fana tok to nye poeng. En perfekt håndballstart på 2019 for Fana jentene 😊 Vi gleder oss allerede til fortsettelsen jenter.

Antall publikummere? 1.103 eller deromkring.