Lillesøster møter storesøster

Kampen om Bergen

Begge lag har sent Larvik hjem fra Bergen uten poeng og begge lag har slått Gjerpen 26-24 i Fana Arena. Det ene laget kommer fra Bergen Nord mens det andre hører til i Bergen Sør.

Onsdag 16.januar er første gang storesøster møter lillesøster i en offisiell eliteseriekamp. Tertnes ligger på tredje plass etter å ha slått Rælingen sist søndag. Fana ligger på 9.plass, etter å ha sent Larvik hjem fra Bergen med null poeng sist onsdag.

De to lagene møttes i Lerøy Elite Cup like før seriestart, den kampen gikk Tertnes seirende ut av, dog ikke helt uten kamp fra Fana jentene. Storesøstrene ledet kun med 3 til pause, 11-8, men det var «de yngste» som ledet helt til Tertnes utlignet på 8-8.

Det var da, onsdag er det alvor 😊 Tertnes mobiliserer for å «farge hallen blå», vi håper på vår side at «ALLE» som er glade i Fana håndball stiller i rødt i Haukelandshallen onsdag kveld.

Iflg BA sier Tertnes trener Tore Johannessen følgende om morgendagens oppgjør:

For meg er de bare en ny kamp. For noen av spillerne og publikum blir det ekstra interessant, men for meg møter vi et lag som jeg vet at vi kan slå. Det er det jeg forholder meg til, sier Johannessen.

Kampstart er kl 18:30, møt opp og hjelp jentene våre i «kampen om Bergen». Skulle du mot formodning ikke komme deg i Haukelandshallen kan du kanskje se kampen her