Vil du bli med og jobbe dugnad for denne herlige gjengen her?

Vi trenger flere armer og bein

I 2011/2012 sesongen vant Fana alle sine kamper i 2.divisjon og rykket opp til 1.divisjon. I 2017/2018 sesongen endte det med 19 seirer, en uavgjordt og to tap. Og direkte opprykk til eliteserien.

Jentene gjør jobben ute på banen, mens det utenfor banen er en fantastisk dugnadsgjeng som jobber for å gjøre «livet på toppen» så lett som mulig for spillerne. Denne «utenfor-jobben» består i å arrangere Fana sine hjemmekamper i Eliteserien.

Hva vil så det si? Jo, rigge opp og rigge ned banen, steke sveler, koke pølser, lage kaffe, dele frukt, selge boller, brus og andre kioskvarer. Rydde og ordne, veilede og dirigere både ute på parkeringsplassen og inne på tribunen. Rydde ennå en gang, servere pressefolk og TV-folk, kjenne på kaoset, stemningen, latteren og gleden. Kort sagt, vere en del av det «indre livet» på en eliteseriekamp.

Vil DU vere med? Selv om sesongen snart er halvspilt og vi etterhvert har fått noe erfaring, så trenger vi stadig flere hender, føtter og hoder i dugnadsgjengen vår.

Hva får så du? Jo,  masse glade og flotte håndballøyeblikk. Du får sett (iallefall stor sett får du sett…) mye god håndball på topp nivå i Norge (og siden Norge er i verdenstoppen, får du også se spillere i verdensklasse). Du får oppleve både glede og skuffelse, overraskelser (som Fana sin seier over storlaget Larvik), en til tider høy kjendisfaktor (både for liten og for stor), idrettsglede og «tidsfordriv».

Så ikke nøl med å ta kontakt dersom du kan tenke deg å vere med i dugnadsgjengen vår. Vi trenger deg !

 

Kontaktpersoner:

Tone Solstad, email: tone@champion-tankers.no

Marianne Kolås, email: marianne.kolas@fanail.no