Håndballgalla i Fana Arena

"Bergen mot resten av Norge"

Fana og Fyllingen Bergen mot Storhamar og Kolstad

Søndag 17.februar blir det håndballgall i Fana Arena. To av byens eliteserielag, Fana og Fyllingen Bergen går sammen om å skape en god håndballopplevelse.

Først ut er Fana mot Storhamar. Det er under en måned siden sist de to lagene møttes, den gang på Hamar. Det unge Fana laget holdt følge til pause , men så tok rutinen til Storhamar over og det endte med tap for jentene fra Bergen. Etter at Storhamar kun ledet med to til pause (20-18) endte kampen 40-31 til laget fra Hamar. Siden forrige møte har Storhamar tapt for Tertnes og vunnet over Rælingen i serien og tatt seg videre til kvartfinalen i EHF cupen.

Kampstart søndag 17.februar kl 16:00

Ikke før er Fana ferdig med møtet med et av topplagene i damenes eliteserie, så er det Fyllingen Bergen sin tur til å ta imot Kolstad fra Trondheim. Da lagene møttes i oktober måtte bergenserne reise hjem uten poeng. Tabellmessig ligger Kolstad på plassen foran Fyllingen Bergen. Fyllingen Bergen har vunnet de to siste kampene sine, og er nok mer enn klar for å få tre på rad.

Kampstart søndag 17 februar kl 18:00