Elitejentene + Gullaget = Gullhåndballfest i Fana Arena

Ekte idrettsglede på høyt nivå hele helgen. Og litt jobbing for elitejentene

Lørdag 23- og søndag 24.mars er det duket for Gullhåndballfest og avslutning av Gullserien 2018/2019 i Fana Arena.

For ordens skyld, Gullserien er et serie tilbud til barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse eller som ønsker et tilrettelagt håndballtilbud.

Fana sitt Gullag trener side om side med elitejentene i Fana Arena på tirsdagene – i tillegg er opptil flere av Gullaget sine spillere dugnadsarbeidere under hjemmekampene til elitejentene.   Hva er vel da mer naturlig enn at elitejentene stiller opp som dugnadsgjeng første dag av turneringen ?

I tillegg til at du møter elitejentene i Fana Arena denne dagen, møter du også en «ny-slått» bronsejente. Anne Emilie Skauge spiller ikke bare på Fana sitt Gullag, hun spiller også på Norge sitt lag som nettopp har vært i Abu Dabi  og deltatt i World Special Olympics. Jentene tok bronse etter å ha slått Aserbajdsjan. Og selvfølgelig kom Anne Emilie på scoringslisten i bronsekampen. Vi gleder oss til å se henne i aksjon i Fana Arena nå i helgen.