Foto: Einar Kvalheim

Tre kamper på 7 dager høres tøft ut

..... men slik er det å vere toppidrettsutøver

Kamp nr 1:

28 mars tok jentene imot Oppsal i Fana Arena. Ikke alt for mange tilskuere fikk oppleve en elektrisk kamp der Fana gikk ut i 100 og fortsatte med det stort sett gjennom hele kampen. Oppsal møtte et tett og kompakt forsvar, en strålende Sofie i mål og scoringsvillige jenter i angrep. Kampen endte med 28-25 seier og to viktige poeng.

Kamp nr 2:

Søndag 31 mars tar jentene turen til Nord-Vestlandet og Molde. Alle husker at været satte en stopper for det som skulle være Fana sin åpningskamp i Fana Arena i september. Da Molde endelig kom til Bergen i november endte det med 5 måls tap for Fana jentene. På sine tre siste kamper har Molde tapt for Larvik, spilt uavgjort mot Tertnes og slått Rælingen. Våre jenter har på sine tre siste slått Oppsal, tapt knepent for Skrim Kongsberg og «banket» Rælingen.

Molde ligger på 7 plass med seks poeng mer enn Fana på 9 plassen med sine 11 poeng. Jentene våre reiser til Molde for å kjempe «til siste slutt» for to nye poeng.

Kampen starter kl 18:30 og du kan se den via HåndballTV/Amedia

Kamp nr 3:

Onsdag 03 april kommer Byåsen på besøk i Fana Arena. Byåsen er laget Fana tok sitt første eliteseriepoeng ifra da de to lagene møttes i Trondheim i høst. I skrivende stunds tre siste kamper har Byåsen tapt for Storhamar, de har slått Larvik og nå sist tapt for Tertnes. Byåsen ligger p.t på 6 plass på tabellen. Og selvfølgelig blir det også her kamp om poengene.