Ikke bare laget, men også spillere med fornyet kontrakt

Så langt har ni spillere signert ny kontrakt

I en sekund thriller av det skikkelig spennende slaget ble det klart at Fana er i eliteserien også neste sesong 😊 selv om det ble tap for Gjerpen i siste kamp. Første sesong i eliteserien er over, men alle Fana sin spillere er på utgående kontrakter. Men jobben fornyelser er begynt.

I påsken fornyet de to første spillerne kontraktene sine, nemlig målvakt Synna Lien og kantspiller Sofie Vinde Norum. Kaptein Sofie stod for 48 av Fanas mål denne sesongen. Synna har «delt» keeperplassen med Sofie Ege Grønlund. Dette samarbeidet fortsetter neste sesong da også Sofie har signert ny kontrakt.

Litt lenger ute på banen har søstrene Celine og Andrea Solstad tegnet seg for nye år i Fana drakten.  På scoringsfronten har Celine og Andrea satt til sammen 127 spor etter seg.

Yngstemann på laget, Aurora Kjellevold Hatle, har også fornyet kontrakten med Fana. Hun kom i fjor fra spill i 3.divisjon og tok Fana publikumet «med storm» da hun kom på banen i hjemmekampen mot Gjerpen og «egenhendig» snudde kampen og sørget for Fana seier. Etter 15 kamper stod hun igjen med 14 scoringer. Mot slutten av sesongen var Aurora på utlån til 1.divisjon og Gneist og der endte hun med 5 kamper og 25 mål.

Bakspiller Silje Selstad har også fornyet med Fana Håndball. Hun står denne sesongen bokført med 27 fulltreffere, og vi forventer flere neste sesong

Inne på streken har Fanas strekspillere satt spor etter seg denne sesongen. De er begge to inne på «Topp ti» listen over bestrafninger. Heldigvis for oss har både Juliane Moberg Løvik og Oda Lunne Mastad valgt å fornye sine kontrakter.

Vi mister som kjent Emilie Hovden til Storhamar mens Lene Kausland forlater Fana og Bergen for studier.

Følg med for flere nyheter fra elitejentene i Fana Håndball