Blir det prisdryss på Fana Håndball i kveld?

Vi er allerede Årets arrangør i Region Vest, i kveld er det ny prisutdeling

Fredag kveld er kvelden da de eliteserielagene hyller og feirer seg selv. Og som seg hør og bør skal det deles ut priser i flere kategorier. Årets redning, Årets scoring, Årets publikumsfavoritt, Årets spiller og sist men ikke minst, Årets Arrangør.

Selv om hun ikke lenger er i våre rekker, så er det som Fana spiller Emilie er nominert til både Publikumsfavoritten og Årets mål.

Selv om vi var nykommere i fjor høst, så vet vi at vi har gjennomført sesongen med bestått (og vel så det) i «arrangementskarakter».  Vi venter i spenning på utdelingen av det som ØIF Arendal, årets seriemester på herresiden, beskriver som «kanskje den som henger høyest, tittelen som Årets arrangør».

 

Følg med for oppdatering utover kvelden