Det gikk nesten i fjor –

greier vi hele veien i år?

Ikke bare de unge «seniorene» våre skal ut i NM runder i høst. Også juniorjentene skal spille NM denne sesongen.

I fjor samarbeidet vi med Gneist og kom til semifinalen, året før samarbeidet vi med Tertnes og kom til semifinalen, i år skal vi greie oss på egen hånd – og med tanke på at «alle gode ting er tre» blir det en spennende turnering.

Men før vi kommer til hovedrunden (les: kvartfinalen) så skal jentene gjennom en kvalifiseringsrunde. Denne gang hjemme i Fana Arena.

Helgen 23-25 august blir det kvalik.runde på jentene. Da tar vi imot Stavanger, Nærbø og Stabæk til fartsfylte kamper som forhåpentligvis ender med avansement for våre jenter.

Det er totalt fem kvlaifiseringspuljer der puljevinnerne + de tre beste toerne går videre til kvartfinale.

Rangering av toerne blir gjordt etter  følgende Rekkefølgeberegning: 

Dersom det blir nødvendig å rangere lag fra forskjellige avdelinger, skal det lag som har flest poeng i forhold til antall spilte kamper, rangeres høyest. Hvis flere lag har samme poengsum, skal det laget som har størst målforskjell, eventuelt dernest har flest scorede mål i forhold til antall spilte kamper, rangeres høyest. Dersom lagene ette dette fortsatt står likt vil rekkefølgen avgjøres ved loddtrekning dersom intet annet er fastsatt i særbestemmelsene for den enkelte konkurranse.