Siste kveld med gjengen

for denne gang

Ingen håndballkamp uten håndballspillere – men heller ingen kamp uten en solid dugnadsgjeng på bakrommet. Eller hvor i hallen de enn måtte vere ute på oppdrag.

Tirsdag kveld inviterte førstnevnte sistnevnte til sommeravslutning. Men denne gang var det førstnevnte (altså spillerne) som stod for både arrangering, rigging, servering, rydding og alt det andre.

Jentene disket opp med ferske norske jordbær, spekemat, eggerøre, varme bagetter , kaker og alt som hører med til en god sommeravslutning. Taler og gode ord til avtroppende spillere, avtroppende arrangementsansvarlig, og alle andre frivillige.

Victoria Solstad, Lene Kausland, Emilie Hovden og Kristine Gudbrandsen gir seg i Fana og ble behørig takket av.  I tillegg gir Amalie Jøsendal og Vilde Ueland seg i klubben.

Vi takker (igjen) alle sammen for mange flotte håndballopplevelser.

Vi ble i april kåret til Årets Elitearrangør i Region Vest, nest år må målet være å puste Vipers i nakken når det gjelder arrangmentsgjennomføring. Her er det bare å brette opp ermene og gyve løs på ny sesong.

Nå er det sommerferie – men vi har alt startet nedtellingen til første seriekamp. Heldigvis er dugnadsgjengen inntakt stort sett inntakt .

God sommer alle sammen