Kun timer igjen

Det er stille i hallen og kun timer igjen til seriestart. Sitter øverst på tribunen og «dingler med beina» og prøver å få oversikt over dagens gjøremål. «Arrangementsansvarlig for Fana Håndball Elite», det begynner å kjennes at tittelen kan komme til å tynge.

Vi har heldigvis hatt både generalprøve (Lerøy Elitecup) og før premiere (Kvalifisering til NM Junior). De arrangementene gikk bra, så derfor går det nok bra i dag og. Får si som Pippi sa «Det har jeg aldri prøvd før, så det får jeg nok til».

Nå er det bare å sitte på hoppkanten å vente til klokken nærmer seg storinnrykk. Og forhåpentligvis er jeg klar til å hoppe etter Wirkola.

Hvorfor den sammeligningen tenker du? Jo det er første kampen min som ansvarlig for Elite kampene (hjelp – hvor er du Tone?). Heldigvis så har jeg en fantastisk dugnadsgjeng med meg. Det er de med tilknytning til klubben og de med tidligere tilknytning til klubben. Og så har du de som er «hanket» inn fordi de kjenner noen i klubben. Eller de som er hanket inn fordi de er observert på «alle» kampene. Etterhvert har vi et velsmurt maskineri der alle vet hva de skal gøre og hvordan det skal gjøres. Og sist men ikke minst, vi har fått god opplæring.

Derfor, tusen takk for innsatsen i x-antall år Tone Solstad. Heretter er du gjesten vår, med alle retter til å blande deg inn om du ser behov for det.

PS: Vi har alltid plass til flere folk i dugnadsgjengen vår. Det er bare å ta kontakt