Foto: Sportsfotograf Bjørn Erik Nesse

Dagen derpå

1.025 tillskuere fikk se Fana sine elitejenter gi Tertnes kamp til døren i søndagens oppgjør i Fana Arena.

Tertnes tok ledelsen i første angrep, Aurora svarte umiddelbart og utlignet, før Cathrine la på til 2-1 med sitt aller første eliteseriemål i sin aller første eliteseriekamp (Rema 1000-ligaen). For å gjøre det kort, resten av kampen var tett, spennende og inneholdt ellers alt en serieåpning skal gjøre. Fana var to ganger oppe i tre-måls ledelse men Tertens hentet inn igjen begge gangene.

Så selv om det var en god og spennende kamp, med stor stemning og engasjement på tribunene holdt det altså ikke hele veien inn. Tertens ledet med to til pause (12-10) og to da sluttsignalet gikk (26-24). Men her var mye godt å ta med seg til neste Rema 1000-ligaen kamp.

Neste hjemmekamp er 22.september, mot Vipers. Biletten ligger ute, for du kommer vel da og?