Klare for 4.runden

Alle (så nær som målvkatene) kom på scoringslisten da jentene slo Ålgård 33-24 i kveldens 3.runde kamp i senior NM.

Det begynte litt hipp som happ, og lagene fulgte hverandre i starten av kampen. Ålgård ledet både 2-1, 3-2, 4-3 osv. Først på stillingen 10-8 og nesten 23 spillte minutter greide Fana-jentene å få en aldri så liten luke. Men laget fra Rogaland hentet oss inn igjen også denne gangen. Så kom tre kjappe scoringer på knappe 2 minutter, og da sa Fana jentene «takk og farvel». Lagene gikk til pause på stillingen 17-12 til Fana.

I andre omgang gikk det Fana sin vei, og Ålgård var aldri nærmere enn 5 mål. Kampen endte til slutt med Fana seier 33-24 og jentene er videre til 4.runde i NM. Hvem som blir motstander blir avgjordt ved trekning torsdag 12.september