Foto: Mkolås

Ledig(e) stillinger

Liker du rolige ettermiddager med lite folk og nesten ingen oppgaver rundt deg og å kunne styre din egen fritid, ja da kan du bare slutte å lese her.

Trives du derimot med mye folk, nye folk, mange oppgaver, hektisk aktivitet over kort tid, til tider neglebiting og «hjertet i halsen» da er dette absolutt oppgave(ne) for deg.

Litt om oss: Vi er dugnadsgjengen rundt Fana Håndball sitt elitelag. Vår oppgve er å sørge for at alle hjemmekampene til elitelaget gjennomføres «smertefritt». Vi slipper heldigvis å bidra ute på banen, men alt det andre er vårt ansvar.

Hva gjør vi: Vi rigger banen opp og vi rigger banen ned. Vi steker sveler, varmer pølser, koker kaffe, drifter kiosken, serverer mat til både presse, HåndballTV, sekretriat og speaker/DJ. Vi driver som «parkeringsveiledere» og arenavakter, billettselgere og kontrollører. Vi rydder og ordner, både før, under og etter kamp.

Hva kan vi tilby: Du får anleding til å «treffe» Norges beste håndballspillere på kvinnesiden, du får sett mye god håndball – eller – du får iallefall vere tilstede i hallen når det spilles mye god håndball. Du får vere med på oppturer og (innimellom) noen nedturer med spillerne våre.

Lønnsmessig kan vi ikke tilby mer enn heder og ære, nye bekjentskaper og nye opplevelser. Latter og glede, 10 hjemmekamper i årets Rema 1000-liga + pr i dag en NM runde kamp.

Synes du dette høres spennende ut? Ta kontakt da vel?

Marianne, Arrangementsansvarlig Fana Håndball Elite

marianne.kolas@fanail.no