Foto: Bjørn Erik Nesse

Vi teller ned til kamp

Nå har vi lagt kampen mot Gjerpen bak oss og har fullt fokus på kampen mot Vipers Kristiansand på søndag.

Under søndagens kamp gjentar vi suksessen fra i fjor og kjører pausekonkuranse. I år som i fjor lager vi Papirflykonkuranse sammen med vår kampsponsor Sport Norge Laguneparken.

Hva du må gjøre for å bli med? For det første må du komme på kamp…. deretter finner du «Papirflystanden» vår ved inngangen til den røde tribunen. Ta et ark, merk med navn, brett flyet (ja, det må du gjøre selv) og gjør deg klar til konkuranse i pausen.

Hvem kan vere med på konkuransen? Her er det første mann til mølla som gjelder, vi har mellom 50 og 100 fly til rådighet, en person ett fly. Tre premier, tre vinnere. Premiene er levert av våre venner i Sport Norge Laguneparken.

De tre som kommer nærmest de oppsatte merkene ute på banen vinner. Følg med på instruksene fra speaker i pausen.