Ekstraomganger og straffekonk

De som sier at cup er cup har helt rett. Og de som sier at håndball er kjedelig har helt feil.

Onsdag kveld møttes Fana og Charlottenlund sine juniorjenter til kvartfinalen i U20 NM. En kan trygt si at det ble en mer spennede forstilling enn vi hadde trodd på forhånd.

Fanajentene åpnet best og var best gjennom hele første omgang og gikk til pause med 15-11 ledelse.

Syv minutter ut i andre omgang var ledelsen økt til 21-13, men så snudde det, og Charlottenlund brukte fire minutter på å redusere til 21-17. Konsentrasjonssvikt, litt tekniske feil og en målvakt i Charlottenlund sitt mål som i perioder stengte buret gjorde at det ved full tid stod 27-27.

Det var klart for ekstraomganger, og etter fire av den sorten var det fremdeles ingen vinner av kampen. Så lagene måtte dermed ut i straffekonkuranse.

Mål til Charlottenlund, mål til Fana, mål til – nei det ble redning fra Sofie, mål til Fana. Og etter fem straffer fra hvert av lagene stod Fanajentene igjen som vinnere av kampen. Resultatet ble til slutt 39-38 og jentene våre er klare for semifinale.

Aurora ble vår beste spiller og toppscorer med hele 14 mål.