Foto: Marianne Kolås

Alle mann til pumpene

Mens 2.divisjonskampen mellom Fana 2 og Reistad spilles i Fana Arena jobber jentene fra Fana sitt elitelag i kulissene for at kampen skal gå knirkefritt.

2.divisjonskampene er ofte «singel-kamper».  Det er derfor ikke alltid like lett å mobilisere dugnadsgjengen for en enkelt kamp en lørdag ettermiddag. «Vi» tok derfor tidlig en sjefsavgjørelse, det er grunnen til at du treffer elitejentene «bakom» 2.divisjonskampene og 2.divisjonsjentene i kiosken under elitekampene.

Om det er en kamp eller åtte kamper, det betyr fint lite, det er likevel de samme arbeidsoppgavene som skal gjøres før, under og etter kamp. Banen skal rigges; det betyr m.a at sekreteriat skal på plass og stoler skal settes fram (pass på at det er stolene med klister og ikke de uten klister) – og så må vi ikke glemme live-oppdateringen. Ingen kamp uten spørsmål og svar når det gjelder live-føringen. Men heldigvis er det «alltid» en eller annen (les: som oftest tidtaker) som kan dette bedre enn oss andre og sørger for at spillernummer blir rettet, riktig signatur pin kommer på rett plass, kampen blir eksportert og alt kan starte.

Utenfor banen skal det traktes kaffe, biletter skal selges, kiosken skal bemannes, frukt skal servers, målfanfarer skal spilles og ellers alt som skal til for at kampen skal gli knirkefritt.

Kiosktjeneste; Marit og Susanne

Og så skal alt på plass igjen når kampen er slutt, før jentene kan gå hjem og gjøre de siste forberedelsene til søndagens kamp mot Tertnes.

PS: Lurer du på hvordan det gikk med 2.divisjonskampen? Det ble tap 22-31