Den store nabokampen

Vi vet at stemningen i hallen til tider «løfter taket» under kampene våre. Og vi vet at dette høres godt i nærområdet vårt. Derfor vil vi under kampen mot Sola invitere alle naboene våre inn i hallen for å vere med på å skape den gode stemningen som vi vet det kommer til å bli.

Når Sola kommer til Fana Arena onsdag 15.januar inviterer vi like godt alle naboene vår på kamp. Håper du har fått invitasjon i postkassen, og at du melder deg på til marked@fanail.no. Kampen starter kl 18:30 men vi åpner dørene kl 17:30.

I tillegg til god stemning «serverer» vi noe godt å spise, mingling og trenerprat fra kl 17:30 til de 40 første som melder seg til marked@fanail.no

Alle andre naboer er selvfølgelig like velkommne på kamp selv om de ikke får med seg pre-eventet.

Sola stiler med landslagsspiller Camilla Herrem i spissen, en Camilla som for under en måned siden ble kåret til beste venstreving i VM for kvinner. I tillegg har tidligere Gneist spiller Emma Haugstvedt nylig meldt overgang til Sola.

Vi går «all in» med tanke på seier denne kvelden og håpar å se så mange som mulig av naboene våre på kamp i Fana Arena