Foto: Kjell Eirik Henanger

Ting du kanskje trenger å vite?

Den vanskelige andre sesongen på toppnivå i norsk håndball er kun tre kamper fra å vere ferdigspillt. I skrivende stund blir Fana jentene å finne i Rema 1000-ligaen også neste sesong.

Mens vi venter på sesongavslutning, sluttspill og endelig tabell har vi laget en oversikt over ting du ikke viste at du trengte å vite om jentene og Rema 1000-ligaen.

Totalt 17 spillere har til nå spilt i de 19 Rema 1000-liga kampene til Fana.

På hjemmbane har vi delt ut 22 bestemannspremier, der det store flertallet er gitt av vår samarbeidspartner «Brun og blid».

6 forskjellige jenter har blitt kåret til Fanas beste spiller i de 19 spilte kampene.

Fanajentene har spilt 1.140 minutter, de har scoret i gjennomsnitt ett mål hvert 2,28 minutt. Totalt 500 mål fordelt på 13 målscorende spillere. Det varierer fra 110 mål til 3 mål.

Antall dugnadstimer i forbindelse med kampene i Fana Arena er «tall-løse»…. eller i gjennomsnitt fem timer pr kamp pr dugnadsdeltager og i snitt mellom 25 og 30 dugnadsarbeidere til hver kamp. Vi passerer nok 1.500 dugnadstimer med god margin før sesongen er slutt.

Maskottene våre, Fant & Finte er megapopulære og aldri vanskelige å få med på kamp eller på arrangement

Fant og Finte sammen med Andrea på Lagunen Storsenter

Det er blitt solgt 1.460 «Hot Dogs» og over 2.500 kopper med kaffe

Jentene arrangerer håndballskole nå i vinterferien

Oppmerking av bane til de aller minste

Søndag 01.mars møter de Aker Topphåndball til kamp om to nye poeng. Du kommer vel og fortsetter å bli kjent med jentene?