Foto fra Sofie Ege

Hvem vinner tvekampen?

I Rema 1000-ligaen er de motstandere, men når det er snakk om landslaget er de medspillere og tenker ikke mer på det.

01.mars møtes de i Fana Arena i det som fort kan bli en særdeles viktig kamp for Fanajentene.

Foto: Det har Kizza sørget for

Lurer du på hvem «de» er sier du? Jo, «de» er Sofie og Kizza som nylig har vært på landslagssamling (Sofie på rekrutt og Kizza på junior) sammen med opptil flere av Aker Topphåndball sine jenter.

Litt tall og fakta: Kizza er vår toppscorer med 110 mål på nitten kamper mens hos Aker ligger Karoline Lund på toppen av listen med 94 mål hittil i sesongen (en plass hun deler med Marielle Martinsen).

Både Kizza og Karoline er bakspillere og har som tallene viser et godt skudd. Karoline Lund har noen flere spillemål enn det Kizza har, mens Kizza er den mestscorende straffeskytteren i Rema 1000 ligaen (så langt). Marielle Martinsen har scoret 93 av 94 mål «fra banen» og ett på straffe.

Karoline Lund (Aker Topphåndball) og Sofie Ege – hvem vinner flest dueller på søndag?

Hvem stopper hvem på søndag ?

Etter å ha spilt sammen på LK98 kjenner Sofie og Karoline hverandre godt. Det gjenstår å se hvem som drar den største fordelen av bekjentskapet. Blir det bakspilleren med det tøffe skuddet, eller blir det målvakten med den imponerende reaksjonsevnen?

«Jeg er veldig fornøyd med denne samlingen. Jeg har jo savnet det å være på samling, så det var gøy å bli kalt inn på rekrutt» sier Sofie til Håndballspiller

Vi vet søndag er siste dag i vinterferien men håper flest mulig tar turen til Fana Arena og hjelper jentene til seier. Jentene trenger deg på tribunen, så løp og kjøp billetter