Foto: Bjørn Erik Nesse

Synna oppsummerer kampen mot Aker

Vår gode venn i Håndballspiller, Trond Sørøy snakket med Synna etter storseieren over Aker søndag kveld.

Tekst: Trond Sørøy. Søndag 1. mars 2020

Fana har innkassert 4 poeng på de to siste kampene. I kveld ble det en imponerende 10-målsseier over Aker Topphåndball og Fana er to serierunder før slutt på åttendeplass, og har sesongens målsetting om sluttspill innen rekkevidde.

Fana hadde en god laginnsats hvor scoringene var jevnt fordelt på 9 spillere. Søstrene Celine og Andrea M. Solstad imponerte på hver sin sideback, Christine Karlsen Alver (BB) satte opp spillet og på høyrekant var Maren Gabrielsen helt rå med fem scoringer

Og i mål hadde Fana Synna Lien. Hun har fått lite tillit denne sesongen men grep sjansen da hun fikk den mot slutten av første omgang. Synna oppsummerer seieren over Aker slik:

Synna Lien: «Det var så gøy å få muligheten, det handler om å gripe muligheten når jeg får den, og det føler jeg at jeg gjør også. Så det var kjekt å gjøre det i denne kampen som var viktig.»

«Det var litt variabelt i starten på kampen men utover i omgangen kommuniserer vi bedre og jobber bra i sammen – og det fortsetter vi med i andre omgang også. Vi lager masse brudd og står veldig bra i forsvar og da er det så gøy å stå i mål!»

«Angrepsspillet satt godt og det meste gikk inn, systemene fungerte og vi drar med oss den intesiteten til forsvaret også – så det går begge veier. Det var kjempebra. Det var gøy at alle melder seg på fra alle posisjoner, det var viktig for spillet. Det gir trygghet og vi tør å prøve – dette var en skikkelig lagseier.»

«Veldig deilig med to seire på rad, vi prøver jo å vinne hver gang. Nå er vi på sluttspillplass som har vært målet vårt, men vi gir oss ikke nå. Vi er veldig sugne på å ta Oppsal borte på onsdag og sikre den sluttspillplassen.»