Kamp nytt

Onsdag 11.mars spiller Fanajentene den siste ordinære hjemmekampen i Rema 1000-ligaen 2019/2020.

Jentene har allerede gjennomført en historisk god sesong, der målsetningen før sesongstart var å nå sluttspillet. I følge Fanaposten var det «få utenom de i Fana Arena som trodde dette var mulig ved sesongstart». Men vi trodde det, og jentene har gjennomført det.

I sin andre sesong (den vanskelige skal vi tro de som har vært med en stund) blir jentene dårligest nummer syv – meldingen fra jentene før onsdagens kamp er klar; De går for sjette plassen.

Vi kan rekapitulere litt – de andre lagene i Rema 1000-ligaen tippet Fana på nedrykk (11. og 12. plass) i fjor og på kvalifiseringsplassen (10.plass) i år.

Onsdag skal det avgjøres om våre jenter blir nr seks eller syv, vi går som sagt for sjetteplassen. For å få til det må vi vinne over Follo og Vipers må slå Aker.

Sindre Henriksen er en av Fanaguttene som tok OL gull på skøyter i PyeongChang i 2018, og han kan mer enn å gå på skøyter. Har du ikke opplevd han tidligere så får du sjansen nå. Han skal ha rap-show i pausen på kampen på onsdag.

Vi håper så mange som mulig tar sjansen på å komme i Fana Arena onsdag kveld.

Sammen med Bergen Kommune er vi blitt enig om å sette en maks grense på 800 personer i Fana Arena under kampen og ellers følge kommunens råd og anbefalinger