Foto: Marianne Kolås

Endelig er vi igang igjen

Onsdag 11.mars; det er sesongens siste Rema 1000-ligaen kamp i Fana Arena. Jentene spilte seg til storseier over Follo, en historisk 6.plass i Rema 1000 ligaen og enda mer historisk første sluttspillplass.

Det hele var likevel med en ørliten bismak – for etter et møte med Bergen Kommune litt tidligere på dagen ble det besluttet at kampen skulle gå for tomme tribuner. Koronaepandemien var kommet til Norge og liv og helse trumfer håndball.

Dagen etter var Fana Arena stengt, skoler og barnehager ble stengt og Norge stengt.  Ikke lenge etter ble det sent ut permitteringsvarsler, vektrommet ble tømt for utstyr og «alle» hadde privat vektrom.

Mandag 11 mai; endelig kunne vi begynne igjen. Ikke som før vi stengte ned, men likevel – vi kunne gå i gang med «skikkelig» oppkjøring til neste sesong. En sesong vi riktig nok ikke vet så mye om ennå – vi vet ikke når den starter (eller om den starter), vi vet ikke når vi kan begynne å trene håndball slik som håndball skal trenes, vi vet ikke om vi får spille kamper (både med og uten publikum). Det vi vet er at vi har lov å begynne å trene igjen.

Det er blitt tilrettelagt for både elite og bredde i håndballen, fremdeles med restriksjoner og innenfor det nasjonale smittevernsregimet.

Nå krysser vi fingrene og håper at vi får spille første hjemmekamp i Fana Arena 06.september. Da er det ny-opprykkede Rælingen som tar turen over fjellet