Prosjekt «Morgenfugl»


På fredag sprakk nyheten om at vi høsten 2020 starter prosjekt morgenfugl.

Dette er et prosjekt for unge håndballstjernespirer i region sør født i 2005/2006. I perioden september til desember tilbyr vi morgentreninger en gang i uken – tre ganger i måneden. 

Fokus på disse treningene er detaljer, terping og individuell utvikling. Treningene ledes av trenerne som til daglig trener elitelaget, sammen med spillere fra elitelaget. 

I tillegg til det håndballtekniske er den overordnede tanken å forberede ungdommene våre på det livet som kan vente som toppidrettsutøver. Ungdommene må øve på strukturen som dette krever; du skal tidlig opp om morgenen – da må dagene planlegges i forkant. 

I likhet med elitejentene vil også morgenfuglene våre få frokost etter trening. Frokosten tilberedes og serveres av elitejentene. 

Tilbudet viste seg å være svært populært og det ble fullt på tirsdagtreningen etter under 24 timer. Vi har derfor allerede en lang venteliste. 

Det jobbes nå knallhardt i kulissene for å utvide tilbudet med en ekstra dag i uken for at enda flere unge håndballspillere skal få sjansen til å kjenne på livet som toppidrettsutøver! På dag 2 er det fremdeles noen få ledige plasser. 

Følg med!

Her kan du lese mer om prosjektet. Og du, nå begynner håndballskolen å bli fulltegnet.