Foto: Fana Håndball

Tiden er inne for treningskamp

Endelig, vil mange si, endelig får vi igjen lov å spille kamp. Dog med restriksjoner og smittevern både før, under og etter kampen.

Fredag 07.august kommer Sola HK på besøk. De var i Fana Arena også i fjor «omtrent på denne tiden» – den gang vant de det som var av kamper. Men det har vi ikke tenkt å la det gjøre i år.

Kampen starter kl 18:00, billetten koster kr 50,- du må ha kjøpt billetten din (i Ticketco) før du kommer i hallen. Grunnet koronasituasjonen selges det kun 200 billetter, men vi gleder oss likevel til kamp.

HUSK: 1 meters regelen. Det er KUN lov å sitte på tilvist plass (dette gjelder også innad i familien). Det er viktig at ALLE følger de instrukser som blir gitt fra arrangøren sin side før, under og etter kampen. Det er KUN de som har godkjent billett eller som skal jobbe under kampen som slipper inn i Fana Arena denne ettermiddagen.

Hvis du er/har vært syk eller nylig har vært i utlandet, ber vi deg holde deg hjemme og heller komme tilbake ved en senere anledning. Vi håper på forståelse for dette.

Søndag 09.august kl 12:00 spiller Sola HK mot Tertnes. Også det i Fana Arena. Billetter til den kampen finner du her. Og det gjelder samme smittevernregler under denne kampen som i kampen mellom Fana og Sola.

Vi gleder oss til å se deg i Fana Arena igjen.