Hva må til for å få ha publikum i hallen?

Endelig fikk vi lov å arrangere kamper igjen – med eller uten publikum, «thats the question».

200 stykker er det vi kan ta inn på tribunene. I tillegg kommer lagene (totalt 40 stykker), dommere (totalt 4 stykker som også inkluderer delegater og NHF representanter), en arrangemensstab på 30 stykker, media kan vere 15 stykker, medisinsk personell (5 stykker) og vakter/verter/sikkerhet har 5 «plasser». Altså kan 299 personer vere tilstede i hallen under kamp.

Men det er likevel ikke rett fram av den grunn. Nå i helgen har vi i Fana Håndball fått en liten forsmak på hvordan det blir når Rema 1000-ligaen er i gang igjen.

Vi har lært at Fana Arena blir stengt for alle andre enn de (potensielle) 299 på tilgangslisten 2 timer før kampstart. Det skal utarbeides, og «jobbes etter», adkomstplaner for både spillere og publikum, det er adgangskontroll, beredskaps- og evakueringsplaner. Og vi må ha 100% oppdaterte lister med kontaktinformasjon på de som har vært i hallen under kampen. Det gjelder også spillerne.

Så til våre kjære publikummere, vi beklager på forhånd at det kan ta litt lengre tid enn normalt å komme inn på kampen. Og til alle dere andre som normalt bruker Fana Arena (også på kampdager) – beklager at dette ikke er mulig når Rema 1000-ligaen starer igjen.

Billettene må kjøpes på forhånd, vil du sitte «der du vil» må du vere tidlig ute. Her praktiserer vi hvert annet sete og hver annen rad. Og ja, vi er strenge på det (også). For at alt skal gå rett for seg så er det heller ikke lov å vandre rundt under kampen, og ståplassene er en saga blott i denne perioden. Enn så lenge kjører vi med en minikiosk der alt salg er ihht smittevernreglene.

Generalprøven var altså treningskampen mot Sola nå sist fredag. Og så får vi en ny test lørdag 15.august da vi skal spille mot Tertnes i Fana Arena kl 15:00.

Her finner du biletter til den kampen.