Vi kaster igang serien borte mot Aker

Med kun få dager igjen til seriestarten har vi tatt en prat med kapteinene våre om første kampen, som denne sesongen er borte mot Aker Topphåndball 03.september.

Vi møter Aker borte i sesongåpningen. Et lag som havnet på plassen bak oss sist sesong. Et lag som slo oss 25-22 da vi tok turen over fjellet i fjor. Et lag som vi slo 35-25 på hjemmebane like før koronaen satte en stopper for det meste.

Hva tenker dere om seriestart og åpningskamp mot Aker Topphåndball:

Sofie sier at det blir så utrolig deilig å komme i gang med seriespill igjen! Aker kan på mange måter sammenlignes med oss selv. De er unge, hurtige og spiller gøy håndball. De presterte veldig godt i fjor og jeg er sikker på at de kommer til å gjøre det godt også denne sesongen. Likevel har vi trent godt denne perioden og er veldig klare for å bite fra oss – og det begynner allerede på torsdag. Nå kribler det godt i kroppen hos alle spillerne og vi i Fana er veldig klare for å kjempe for at sesongens første 2 poeng blir med tilbake til Bergen.

Før Celine følger opp med at først og fremst gleder vi oss veldig til å komme i gang med serien! Forrige sesong tapte vi på bortebane etter en ujevn kamp fra vår side, men så slo vi de med 10 mål hjemme. De er et tempofylt lag som kommer til å straffe oss dersom vi gjør feil, så det er viktig at vi fokuserer på arbeidsoppgavene våre i angrep og at vi setter forsvaret fra start. Foran denne sesongen har vi satt oss en målsetting om at vi til enhver tid skal sette oss i angrepsposisjon til å slå alle lagene i eliteserien. Vi har hatt en fin utvikling de siste ukene og gleder oss til å endelig spille en offisiell kamp!

Kampen går også på Direktesport og det hele starter kl 18:30.