Det gikk ikke helt veien mot Aker

Og der var vi i gang – men det var Aker og ikke vi som fikk drømmeåpningen. Etter fire minutter var jentene bakpå med 5 mål, da var det tid for time-out. Større balltempo og tøffe taklinger takk.

Silje slet seg til en straffe som Kizza satte rett i mål – det gikk altså 5 ½ minutt før vi fikk vår første nettkjenning. Ett flott utspill fra Celine til Maren og vårt mål nummer to var et faktum. Med en påfølgende kontring og et innspill til Oda på strek og plutselig så alt mye lysere ut.

Og da Andrea reduserte til 7-5 etter drøye 10 minutter såg det ut som om jentene var begynt å våkne.  Men så fikk vi sesongens første to-minutter, og da lot ikke Aker sjansen gå fra seg. De gikk raskt opp til 10-6.

Det var ingen gode første femten minutter for jentene våre – de hang rett og slett ikke med. Og det ble ny time-out med instrukser, litt strengere denne gangen. Da lagene gikk til pause stod det 20-11 etter at Aurora reduserte rett før omgangen var over. Her var litt av hvert å ta tak i.

Det ble litt flere mål på oss i starten på andre omgang, men avstanden holdt seg. Og en god målvakt hos Aker gjorde ikke jobben for jentene noe lettere.

Debutanten Natalia Komorowska-Guddal kom inn for Sofie på en straffe og vi kan konkludere med at det ble en god debut.

Nervøs debutant? Natalia Komorowska-Guddal , målvakt fra egen 2002-årgang. Foto: Cafu

Siste halvdel av omgangen ble noe bedre, det var bedre flyt og mer spill på en måte. Og Aker følte for å ta en timeout drøye 12 minutter før full tid. Det ble til tider temperatur på banen og temperatur på Aker benken, det ble feilpasning hos oss, kontring til Aker og en strålende redning fra Sofie.

Men i dag ble Aker rett og slett for gode for oss. Så selv om det tok seg noe opp mot slutten av kampen endte det med 31-22 seier til Aker.

Andrea ble kåret til vår beste i dag, og nå ser vi mot neste kamp som er hjemme mot Rælingen søndag 06.september kl 16:00.