Kvelden da storesøster ble litt mindre stor

Onsdag 07.oktober kl 18:30 kastet jentene igang sesongens første lokalderby mot storesøster fra Bergen Nord. Og Tertnes kom best igang, for etter bare seks minutter ledet Bergen Nord 2-6 over Bergen Sør. Men da brukte Erlend time-out kortet, hva han sa fikk vi ikke med oss, men det er ingen tvil om at det virket. For seks minutter senere utlignet «vi» til 6-6.

Det var fart, det var spenning, det var GØY og det ble scoringer i begge ender. Og da lagene gikk til pause var det med en knapp ledelse til Fanajentene (14-13).

Comeback Candy slo til med fem fulltreffere i sin første REMA 1000-liga kamp.

Og publikum begynte å se konturene av et historisk resultat (litt store ord må vi få lov å bruke en helt vanlig onsdagskveld i Fana Arena)…….

Andre omgang fortsatte i samme sporet som den første – ingen av lagene greide å riste av seg naboen. De byttet på å lede med ett og kanskje to mål. Pulsen steg på tribunene da kampen gikk mot slutten, Fana fikk utvisninger, Tertnes fikk straffer, Eva (Kristiansen) kom inn i Fana målet og stoppet Linn Gosse sin straffescoringsrekke, vi misset på straffe, Tertnes spilte syv mot fem i vår utvisningsperiode. Det var nerve så det holdt mot slutten av kampen.

Hva skal vi si, dette var spennende jenter. Og det var artig å se. Det ble poengdeling i Fana Arena etter 31-31, vi skulle selfølgelig veldig gjerne beholdt begge poengene men vi kaller det godkjent.

For å sitere BA; Tore Johannessen mener Tertnes var heldige som slapp ut av Fana Arena med ett poeng i bagasjen.

Kampen sett under ett så synes jeg uavgjort er greit. Det bølget frem og tilbake, men slik ting utviklet seg på slutten så er vi muligens litt heldige som ikke taper, sier han.