Foto: Bjørn Erik Nesse

På vei til Kristiansand

I skrivende stund forbereder jentene seg til avreise til Kristiansand og søndagens møte med Vipers Kristiansand.

Vi går litt tilbake i tid og ser på tall og statistikk. Jentene har så langt møtt Vipers fem ganger, der første kamp var NM kvartfinalen i 2018. Og neste neste kamp blir NM semifinale 2020. Det kommer vi tilbake til.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Dagnes kamp blir (nesten) som David mot Goliat. Vipers er ubeseiret så langt i serien, de har dobbelt så mange poeng som oss, vi har en kamp mer spilt – og de fem gangene vi har møtt Vipers har vi laget flere mål på bortebane enn på hjemmebane.

Vi går til kampen i kveld vel vitende om at vi på de fem siste kampene (inkl to NM kamper) bare har avgitt ett poeng. Kampen starter på 0-0 og vi skal gi hjemmelaget kamp hele veien. Derom ingen tvil.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Kampen går som vanlig på BA/Direktesport.no med kampstart kl 17:30