Jentene gav Vipers kamp helt til døren onsdag kveld

Som «publikummer» og TV-titter er kampene mot Vipers alltid kjekke å se. Når kampen blir som NM semifianlen onsdag kveld er det ekstra artig. Vi husker med gru kampen 01.november. Selv om sluttresultatet ble 9 måls tap, så var kampen i kveld ble noe helt annet.

Selv med en cup-finale billett i potten hadde ikke en gang de mest optimistiske av oss trodd at det etter ti minutter av andre omgang skulle stå «bare» 19-17 til hjemmelaget. Til pause stod det (som forventet?) 17-11 til laget fra Kristiansand, mens det ti minutter ut i andre omgang altså stod 19-17 til hjemmelaget. Etter halvspilt omgang var det ingen ting som tilsa at Oddsen på Vipers seier med over 13 mål skulle gå inn.

Sofie stod glimrende i mål, Oda ble av reporterne i Aquarama stadig vekk sammenlignet med Heidi Løke i spillestilen.

Oda, i kampen mot Rælingen Foto: Kjell Eirik Henanger

Med fem minutter igjen reduserte Kizza til 26-22. Oda fikk en to-minutter, Vipers fikk straffe og det begynte å nærme seg slutten av kampen. Og Vipers viste hvorfor de er Norges beste lag, med to minutter igjen var ledelsen økt til 32-23.

Kampen endte 33-24 og Vipers tok bilettene til finalen i Spektrum. Sofie (Ege) ble (nok en gang og fullt fortjent) kåret til vår beste spiller.