Foto: Kjell Eirik Henanger

Til Larvik på jakt etter poeng

Søndag reiser jentene til Larvik på jakt etter nye poeng. Jentenes første møte med Larvik var i vår første sesong på øverste nivå i den Norske håndballverdenen. Med over 1.100 tilskuere i ryggen gikk jentene våre nædeløst til verks og endte opp med å slå jentene fra Larvik 20-19. Etter første omgang stod det noe utrolige resultatet 13-7 i vår favør på resultattavlen, andre omgang ble mer «spennende» men jentene dro altså i land seieren og de to poengene. Returoppgjøret i Larvik endte med 21-18 seier til Larvik.

Det var historie, i morgen venter alvoret og ser vi på de siste kampene våre så skal jentene vere i god form. Det meldes om god innsats på trening og sterk vilje til å ta med poengene hjem til Bergen.

Kampen går for tomme tribuner, men du ser den via BA/Direktesport.no