Slik det skulle ha vært

Fana tar imot Sola onsdag 20.januar

Med seier nummer fire på rad, 13 kamper, 15 poeng og en historisk femte plass på tabellen (joda, vi vet at vi har flere kamper enn Molde på plassen bak oss, men femte plass er femte plass) tar vi imot Sola hjemme i Fana Arena onsdag 20.januar.

Sola har overrasket mange denne sesongen og ligger på tredje plass med 18 poeng på 11 kamper. Sist vi møtte Sola var det treningskamp, nå er det alvor.

Sola har kun spilt en kamp etter nyttår, det var for 1 ½ uke siden da de slo Rælingen 33-28. Vi slo Rælingen 36-30 sist søndag.

Fjorårets to oppgjør endte med to poeng til oss på Sola og to poeng til Sola i Bergen. Rent tabellmessig var ikke fjorårs sesongen den beste for Sola, de endte da på 10.plass. Men pga koronapandemien ble det ingen kvalifisering, og Sola kom sterkt tilbake inneværende sesong. Pr i dag ligger jentene med Camilla Herrem i spissen på bronseplass. Og vi er klare til å kjempe om poengene.

Slik blir det altså ikke. I dag (18.januar) kom meldingen om at januar kampene i REMA 1000-ligaen blir utsatt. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt så fort vi vet mer.