Skermdump Direktesport

11 jenter med 48 scoringer da Fana (endelig) vant serieåpningen i REMA 1000-ligaen

To minutters spill og 2-2, forresten 2-3, æh nei 3-3 var det vist. Det gikk så fort de første minuttene at det var vanskelig å henge med.

Et tålmodig og oppfinnsomt angrepsspill endte opp med at Marit (Bøyum) satte inn sitt fjerde, og vårt mål nummer 11 like før halvspilt omgang.

Men der jentene til tider spilte et oppfinnsomt og glitrende angrep kunne vi ikke si helt det samme om forsvarsspillet. For selv om de ikke tok helt innpå, så tettet Follo (nesten) de lukene vi fikk. Hver gang.

Totalt 22 mål på halvspilt første omgang gav i hvert fall det støyende publikumet valuta for pengene. Publikum fikk også se en strålende Olivia (Lykke Nygaard) i målet vårt. Hun vartet opp med både enkle og doble praktredninger.

Follo forsvaret fant ikke helt ut av angrepet vårt, så våre bakspillende jenter fikk hamre inn mål på mål på mål. Du kunne nesten si at pauseresultatet kunne vært ett sluttresultat. Det stod 19-23 i vår favør da lagene gikk i garderoben og Erlend (Lyssand) kunne fortelle at han ikke var fornøyd med forsvaret i første omgang.

Scoringsballet fortsatte i andre omgang, og etter drøye seks minutters spill var stillingen blitt til 22-26.

Om kampen er det ikke så mye annet å si enn at det ble et målkalas det er lenge siden vi har sett. Kort oppsummert; forsvaret satt litt bedre i andre omgang, alle jentene var på banen og alle utespillerne tegnet seg på scoringslisten. Marit (Bøyum) ble kåret til vår beste spiller. I tillegg til det rakk hun å sette 9 baller bak Follo sine målvakter før kampen var ferdig.

Resultatet? I vår favør stod det 19-23 til pause, og 36-48 da dommerne blåste av etter full tid. Kampfakta finner du her

Nå venter Byåsen hjemme i Fana Arena lørdag 04.september. Biletter til den kampen kan du kjøpe i appen vår