Foto: Kjell Eirik Henanger

Seriestart borte mot Follo HK

I dag (01.september) sesongåpner jentene i REMA 1000-ligaen med bortekamp mot «gjennopprykkede» Follo HK. Sist vi møtte de var dagen før Norge stengte ned i 2020. Da var Follo damene på besøk i Fana Arena og fikk lov å spille kamp, men «ingen» fikk lov til å se på fra tribunene. Det oppgjøret endte med en solid hjemmeseier (33-25), og 6.plass på tabellen. Sånn i forbifarten så vant Fana begge oppgjørene mot Follo sesongen 2019/20.

Siste del av sesongoppkjøringen har vært god, med seier i Lerøy Elitecup og en ren transportetappe i 2.runde kampen i NM mot Sotra. Men nå er det ny sesong og Fana er ikke akkurat kjent for å vinne åpningskampene sine.

I den forbindelse sakser vi fra Fanaposten og Kizza «Det blir spennende. Jeg tør ikke si så mye om Follo, for vi har ikke vunnet noen serieåpning ennå. Jeg tenker at det blir spennende, men jeg håper selvsagt at vi spiller en god kamp og vinner»

Kampen ser du via BA og Direktepsort fra kl 18:30