Matgal, Porsche Center Bergen og Fana Håndball inviterer til årets første hjemmekamp i Fana Arena

Med kampen mellom Bergen og Halden Topphåndball som bonus

Endelig oppstart på hjemmebane, og jentene legger opp til storfest i Fana Arena lørdag ettermiddag. Jentene vant (endelig) serieåpningen, som var borte mot Follo HK Damer. Den kampen endte med hele 48 nettkjenninger fra vår side og en 12 måls seieren som også gav oss tabelltoppen (ja – det er selvfølgelig lov å skryte 😊)

Men tilbake til lørdagens kamp. Da kommer Byåsen Håndball Elite på besøk. Og skrur vi tiden litt tilbake så var det mot Byåsen vi tok vårt første eliteseriepoeng da jenten spilte uavgjort 24-24 i Trondheim. Etter det har vi møtt trønderlaget fem ganger (inkl en NM kamp) og står igjen med tre seirer og et tap. Sånn statistisk sett er det på høsten vi har tatt poeng mot Byåsen, så sånn sett ligger jentene godt an …

Byåsen tapte 21-24 for Flint Tønsberg i åpningskampen. Det var Flint som hadde føringen store deler av kampen. Mot slutten av første omgang kuttet Byåsen inn på forspranget, og til pause lå de under med kun ett mål, 11-12.

Ifølge Erlend så gleder alle seg til kamp, nesten alle er friske og raske. Men absolutt alle er klare for å vise at de kan bedre i forsvar enn det de viste i 12-måls seieren over Follo sist onsdag. Og de gleder seg til å spille foran en (forhåpentligvis) fulltallig hjemmepublikum.

I tillegg til spillere, støtteapparat og publikum så kommer våre gode støttespillere Matgal.no og serverer mat fra foodtrucks og Porsche Center Bergen leverer vanvittige premier til heldige vinnere. Dette kan du ikke gå glipp av.

Porsche Center Bergen stillte med bilen, Fana sin Maren Gabrielsen sitter bak rattet

Lørdagen i Fana Arena avsluttes med kampen mellom Bergen (tidligere FyllingenBergen) mot Halden Topphåndball. Denne kampen starter kl 17:30

Og du, billetten gjelder til begge kampene, og du kjøper den i Fana sin nye app .

NB! Det er kun mulig å forhåndskjøpe billetter til kampene. Det blir ikke salg i døren.

Vi håper du tar turen og støtter begge lagene fra Bergen.