Jentene tok seg (relativt) lett videre i NM

150 tilskuere i Åsane Arena fikk se Åsane lede 3-0 før det var gått tre minutter av kampen. Det var vel ikke helt etter oppskriften til Fanajentene, men de skjerpet seg etter hvert og kom opp på siden av Åsane mot midten av første omgang.

Ut omgangen fulgte lagene hverandre som skygger, før jentene våre gikk i garderoben med en knappest mulig ledelse.

I andre omgang var det en scoringsvillig Maren (Langø) som virkelig viste seg fram på målfronten. Med fem Maren mål på ti minutter + ett fra navnesøster Maren (Gabrielsen) og ett fra Celine (Solstad) ble stillingen endret fra 14-15 til 16-22.

Derifra og ut hadde Fanajentene kontrollen og er videre til 4.runde etter seier 23-34.

11 måls scorer Maren Eriksen Langø ble kåret til vår beste spiller denne kvelden.

Følg med for informasjon om neste NM-kamp.