Foto: Bjørn Erik Nesse

Jentene reiser til Tønsberg og søndagskamp

Årets sesongåpning har (statistisk sett) vært den beste siden vi rykket opp i 2018. Det som tidligere år har vist seg å være en vanskelig åpningskamp ble i år til en kamp med historisk mange mål da Follo ble feid av banen med 48-36 i målprotokollen.

For en uke siden var det Byåsen som ble sent poengløse hjem til Trondheim etter en kamp som var hakket mindre målrik en kampen mot Follo HK Damer.

Før søndagens runde, og i skrivende stund, ligger jentene på andre plass på tabellen, kun «forbigått» av Vipers.

Søndagens motstander Flint Tønsberg er inne i sin andre sesong i REMA 1000-ligaen. I åpningen har de slått Byåsen – på bortebane i åpningskampen. Mens de sist helg fikk smake sin egen medisin, og ble slått av Aker på hjemmebane.

Fjorårets REMA 1000-liga møte i Tønsberg var ikke den helt gode opplevelsen for Fana. Selv om vi ledet med to til pause var det Flint som var sterkest i andre omgang og til slutt vant med tre mål.  På det meste ledet de med syv mål. Men det var den kampen, og da lagene møttes i åttendedelsfinalen i NM knappe to uker senere ble Flint Tønsberg fullstendig utspilt av et revansjesugent Fana lag. Og da gav ikke jentene seg før det stod 18-32 i vår favør.

Nå er det ny tur til Tønsberg og kamp for poengene. Jentene er friske og raske, har trent godt og gleder seg til kamp.

Det gjør vi og, og vi skal se kampen via BA og Direktesport.no. Skal du?